HD Lifestyle – Curl Cream Amplifier 150ML

Wow is een crème die volume en definitie geeft aan je haar. Helpt bij het stylen van golvend of krullend haar, terwijl het de natuurlijke glans en vorm van het haar revitaliseert.

Het biedt kroezenbestrijding , minimaliseert de effecten van vochtigheid en definieert krullen perfect voor een lange tijd.
Het behoudt de flexibiliteit , zachtheid en kneedbaarheid van het haar.

Deze crème geeft je haar een oogverblindende look met krullen vol beweging , gedefinieerd en vol glans.

Actieve principes:

  • Hyaluronzuur – ingrediënt dat verantwoordelijk is voor het gehydrateerd houden van de cellen en het hydrateren van de hoofdhuid. Toning en verjongend effect
  • Panthenol – Bekend als Pro-Vitamine B5, het is een van de beste en meest populaire ingrediënten in haarverzorging wereldwijd. Het hydrateert de lokken zonder ze te verzwaren, maakt ze zachter en geeft volume, waardoor het gevoel van meer haar ontstaat. Dankzij de eigenschappen ervan kun je de lokken omhullen en afdichten, waardoor je haar meer glans krijgt.
  • Fixerende polymeren  – Ze bieden thermische bescherming en een uitstekende fixatie van het haar voor een lange periode, gebaseerd op het vasthouden en beheersen van vochtigheid. Deze speciale polymeren zijn niet plakkerig.

Gebruik: Breng een voldoende hoeveelheid van de crème aan op gewassen en handdoekdroog haar. Werk het product met je vingertoppen in en droog je haar tot de gewenste stijl, of laat het aan de lucht drogen.

Merk

HD Lifestyle

size

150ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curl Cream Amplifier”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Curl Cream Amplifier

13,30

Op voorraad

or