Climaplex Moisture & Repair Conditioner 400ml

Moisture & Repair Conditioner is een klinisch bewezen conditioner die het haar en de hoofdhuid beschermt tegen de elementen en schadelijke stoffen en dankzij het lichte gewicht het haar effectief verzorgt, hydrateert, herstelt en herstructureert van de wortels tot in de punten zonder het te verzwaren. De formule trekt snel in en is niet vet.

In combinatie met de ClimaplexTM Moisture & Repair Shampoo geeft het glans, soepelheid en een glanzend effect en vergemakkelijkt het ontwarren en controleren van het haar.

Aanbevolen gebruikswijze

Voor het ultieme resultaat eerst de Moisture & Repair Shampoo gebruiken. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid aan op nat haar, afhankelijk van de lengte en de textuur van het haar.
Masseer zachtjes in de middelste lengtes en puntjes. Voor extra verzorging en conditionering nog eens 5 tot 10 minuten laten inwerken. Met warm water afspoelen.
Droog met een handdoek en breng het geselecteerde Climaplex-stylingproduct aan.

Geschikt voor

Problemen: Beschadigd haar, Droog haar
Haartype: Alle haartypes

 

ONTWORPEN MET EEN UNIEKE REPARATIEVE TECHNOLOGIE

Cp Reparative Technology is een gloednieuw, klinisch goedgekeurd technisch proces waarbij 97% natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd om precies het product te creëren dat voldoet aan de vraag van het haartype en de schade veroorzaakt door klimaatverandering.

Het identificeren van de behoefte van de consument en het mengen door middel van wetenschappelijke analyse van de precieze match van ingrediënten voor het haar en de hoofdhuid.

 

 

Merk

Climaplex

size

400ML

Moisture & Repair Conditio...

11,95

Op voorraad

or