Botani Soothing Facial Mist 50ml

Een kalmerende, alcoholvrije toner die zorgt voor een onmiddellijke en langdurige 24-uurs hydratatieboost, door de huid te verfrissen met betaïne (een actieve vochtinbrengende crème afkomstig van suikerbiet), vitamine C en Rosa Damascena-olie.

Deze opbeurende formulering bevat ook Aloë Vera en Kamille.

Bewaar deze veganistische gezichtsmist in je handtas om ervoor te zorgen dat je huid de hele dag fris en gehydrateerd blijft.

Soothing Facial Mist – Een natuurlijke en alcoholvrije toning mist die geschikt is voor alle huidtypes en ideaal is om de gevoelige huid te kalmeren.

In de intense droogte van airconditioning en verwarming in de winter kan uw huid droog en futloos worden. Je drinkt water om jezelf op te frissen, maar je huid moet ook verjongd en gehydrateerd worden.

Soothing Facial Mist heeft een revitaliserend effect op de huid en is ideaal voor zomer- en winterverlichting en de genezing van door de zon beschadigde huid en droge huid.

Dit juweeltje is prachtig geparfumeerd met rozenwater en kamille en kan gemakkelijk in je handtas worden bewaard, zodat je je de hele dag verfrist en gekalmeerd voelt.

Deze prachtige Mist is een natuurlijk alternatief voor alcoholische toners. Het heeft een hydraterende, verstevigende en revitaliserende werking op de huid. Stimuleert de doorbloeding en ondersteunt de structuur van de natuurlijke zuurmantel van de huid.

Harmonisch samengesteld uit hoogwaardige biologische plantenextracten en biologisch bloemenwater om de huidstructuur te verfijnen en een positief effect te hebben op de huidflora. Botani Soothing Facial Mist is ideaal voor mensen die worden blootgesteld aan airconditioners, droge klimaten – waar er weinig vocht in de lucht is.

Ideaal voor alle huidtypes en ultra gevoelige huid

Botáni Skin Care: Natural Australian brand launches in Singapore - Marie France Asia, women's magazine

Merk

Botani

size

50ML

Soothing Facial Mist

19,95

Op voorraad

or