Nouvelle Double Effect Nutritive Mask

Zorgt voor verzwakt en beschadigd haar. Dankzij een uitgebalanceerde formule, op basis van een combinatie van keratine en hop-extract, heeft het product een dubbel effect: Nouvelle Nutritive Mask hersteld de krullen perfect en verzorgt de hoofdhuid.

Het hoge gehalte aan keratine in het product maakt het mogelijk om de verzwakte vezels snel en effectief terug te brengen naar haar schoonheid, kracht en elasticiteit. De kleinste keratine moleculen dringen door tot diep in de struktuur het haar, reconstrueert de beschadigde gebieden en maken de krullen weer verrassend zacht en glanzend.
Het Hop-extract zorgt voor de hoofdhuid, het verwijderd jeuk en irritatie, versterkt de haarwortels en normaliseert het werk van de talgklieren.

Naast een uitstekend verzorgend vermogen heeft Nouvelle Double Effect Nutritive Masker een sterke conditionerend effect op de haarstrengen. Na gebruik van het masker zijn de krullen makkelijk doorkambaar, nemen ze de vorm aan van de styling en kun je de hele dag genieten van prachtige krullen.

Gebruik: Breng de Nutritive masker aan op nat, net gewassen haar en laat het product gedurende 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens je haren goed uit.

Merk

Nouvelle

size

1000ML, 250ML

Double Effect Nutritive Mask

9,9924,50

or
Opties selecteren