Lee Stafford Scalp Love Skin-Kind Dry Shampoo 200ml

De Lee Stafford Scalp Love Skin Kind Dry Shampoo is je nieuwe favoriete droogshampoo! Deze slimme multitasker absorbeert niet alleen overtollig talg, hij zorgt ook voor spectaculair volume en een gezonde hoofdhuid. Deze onzichtbare droogshampoo pakt hoofdhuidproblemen frontaal aan en is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid omdat hij je huid voedt en hyaluronzuur bevat.
Een onzichtbare, verdikkende Droogshampoo om overtollig talg te absorberen zonder de hoofdhuid uit te drogen of te irriteren. Deze slimme multitasker reguleert de olieproductie voor meer dagen tussen wasbeurten. Het haar voelt direct dikker aan, zonder resten.

  • Absorbeert olie
  • Maakt het haar dikker
  • Verfrist en kalmeert de hoofdhuid
  • Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid
  • Geurt heerlijk naar Amandel, Tonka Boon en warm Cedarhout
  •  Vegan

    De nieuwe Scalp Love Collectie is ontworpen vanuit de overtuiging dat onze hoofdhuid een extensie van ons gezicht is en dezelfde aandacht verdient. Elk ingrediënt van de Scalp Love lijn werd zorgvuldig geselecteerd om de krachtige huid en haar voordelen. Zo krijg jij prachtig haar, en een gezonde hoofdhuid!
    … Want mooi haar begint altijd met een gezonde hoofdhuid.”

“Goed schudden voor gebruik. Tussen wasbeurten door op droog haar sprayen. Masseer in de wortels en borstel indien nodig door.
Lee’s Top Tip: Gebruik op schoon haar voordat het olieachtig wordt om dat vette gevoel te vermijden! Maak je geen zorgen, deze zachte droogshampoo maakt je haar niet dof.”

Merk

Lee Stafford

size

200ML

Scalp Love Skin-Kind Dry Shamp...

10,45

Uitverkocht